ویزای توریستی کانادا

دریافت ویزای کانادا هیچ‌وقت به این آسانی نبوده‌است، کافی است چند فرم ساده را پرکنید و بقیه‌ی کارها را به عالی‌گشت بسپارید.

همه‌‌ی چیزهایی که باید درباره‌ی ویزای توریستی کانادا بدانید را این‌جا بخوانید:

توضیحاتی درباره ویزا توریستی

 

     ویزا مولتی 5 ساله کانادا که در واقع ویزای 10 ساله می باشد ولی با توجه به اعتبار پاسپورت های ایرانی که حداکثر 5

     سال می باشد که باید توجه داشته باشید اعتبار ویزای صادر شده برای شما 1 روز کمتر از اعتبار پاسپورت شما خواهد

     بود.

     با این ویزا بدون محدودیت به دفعات می توانید به کانادا سفر کنید و هر نوبت 6 ماه اقامت مداوم داشته باشید.

 

خدماتی که تیم ما به شما ارائه خواهد داد

 

1- اخذ ویزا مولتی با دعوتنامه توریستی از شرکت معتبر در کانادا با مهر نوتاری 650 دلار

2- اخذ ویزا و تمامی مراحل آن از طریق تیم ما بدون دعوتنامه (برای مسافرانی که یا دعوتنامه از شخصی در کانادا دارند و یا می خواهند بدون دعوتنامه اقدام نمایند) 300 دلار

3-  پیکاپ پاسپورت از آنکارا 20 دلار و سایر شهرها 30 دلار

مراحل اخذ ویزا

 

1. ابتدا ثبت نام شما که نیاز به پاسپورت و تکمیل فرم ها دارد.

2. سپس ما اقدام به تکمیل فرم ها و صدور دعوتنامه می کنیم (زمان یک هفته)

3. تکمیل و ترجمه مدارک (هزینه دارالترجمه به عهده مسافر بدون نیاز به مهر دادگستری)

4. سفر به استانبول یا آنکارا برای انگشت نگاری

5. پس از دریافت ایمیل صدور ویزا از طرف سفارت پیکاپ پاسپورت (بین یک الی دو هفته)

 

مدارک لازم

جهت مشاهده دلایل ریجکتی ویزای کانادا کلیک کنید.

قیمت‌ها

در صورتی که دعوتنامه دارید

300

دلار

تکمیل فرم ها

تکمیل مدارک

ترانسفر به Vac

همراهی نماینده شرکت

واریز وجه به سفارت

پیکاپ پاسپورت

50

دلار

 

از تمامی شهر ها انجام می شود.

هر هفته جمعه ها ارسال

و شنبه ها تحویل

در برخی موارد ممکن است دو هفته زمان ببرد.

پکیج کامل ویزا

650

دلار

دعوت‌نامه از شرکت توریستی کانادا

تکمیل فرم ها

تکمیل مدارک

ترانسفر به Vac

همراهی نماینده شرکت

واریز به سفارت و انگشت نگاری

پیکاپ پاسپورت