ویزای توریستی کانادا

دریافت ویزای کانادا هیچ‌وقت به این آسانی نبوده‌است، کافی است چند فرم ساده را پرکنید و بقیه‌ی کارها را به عالی‌گشت بسپارید.

همه‌‌ی چیزهایی که باید درباره‌ی ویزای توریستی کانادا بدانید را این‌جا بخوانید:

موارد استفاده از ویزای توریستی کانادا

 

در موارد زیر می‌توانید با ویزای توریستی به کانادا سفر کنید:

دیدار خانواده و دوستان

شرکت در همایش‌ها و کنفرانس‌ها

سفر برای تفریح و بازدید از کانادا

سفرهای کاری

در صورتی که بخواهید اقامت دائم کانادا بگیرید و پیش از آن برای انجام برخی از کارها نیاز دارید به کانادا سفر کنید.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا

 

1- کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی همراه با تائید دادگستری و امور خارجه دارند

2- اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است

نکته: ویزای توریستی کانادا اعتبار 10 ساله دارد اما چون پاسپورت‌های ایرانی اعتبار 5 ساله دارند، ویزا برای پاسپورت‌های ایرانی 5 ساله صادر می‌شود. حتما در صورت اقدام به ویزا پاسپورت جدید بگیرید

داشتن ویزای شینگن در پاسپورت، فرآیند صدور ویزا را تسهیل می‌کند، هرچند که اجباری بر داشتن آن نیست

3-  یک قطعه عکس جدید  4/5*3/5 رنگی با زمینه سفید

4-  ترجمه انگلیسی شناسنامه

5-  ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)

6-  تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

7-  اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک ماه قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد

8-  ترجمه‌ی اسناد ملکی

9-  اصل و ترجمه مدارک شغلی
الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
ب) وکلا: پروانه وکالت
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
ز) دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل)

10- جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد
برای فرزندان زیر 18 سال که بدون یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد

11-  در صورت داشتن دعوت‌نامه: مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن دعوت کننده، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر Notary Public برسد
مدارک فرد دعوت کننده: ارائه‌ی کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card) ، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth  Certificate)  یا کارت اقامت(PR Card)  از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی(Notice of Assessment) و فرم های T4 یا  T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

در صورت نداشتن دعوت نامه، می‌توانید دعوتنامه‌ی معتبر Notary Canada را از عالی‌گشت بخواهید.

مراحل صدور ویزای کانادا

 

1. تکمیل مدارک و ارسال فرم‌ها

2. بررسی دقیق فرم‌ها و مدارک

3. ثبت‌نام آنلاین شما برای درخواست ویزای توریستی کانادا

4. دریافت نامه انگشت‌نگاری و مدت زمان یک ماهه برای مراجعه به سفارت کانادا در آنکارا

5. دریافت جواب از طرف سفارت

6. در صورت جواب مثبت بایستی حداکثر تا یک ماه، گذرنامه‌ی خود را به سفارت تحویل دهید تا ویزا برایتان صادر شود. از آن‌جایی که در این مرحله نیازی به حضور خود شخص نیست، عالی‌گشت این مرحله را برای شما انجام می‌دهد. به پروسه‌ی رفت و برگشت گذرنامه به سفارت در این مرحله اصطلاحا «پیکاپ ویزا» می‌گویند.

7. ویزای کانادا محدودیت تعداد ورود ندارد به همین خاطر تا پایان اعتبار می‌توانید هر زمان که خواستید، با خیال راحت به کانادا سفر کنید و در هر سفر تا شش ماه اقامت داشته باشید.

نکته: در صورتی که جواب سفارت به درخواست شما منفی باشد، دلیل رد شدن درخواست به شما نیز ارائه می‌شود، می‌توانید پس از حل آن مشکل، درخواست مجدد ویزا بدهید.

در صورت منفی بودن جواب سفارت، 50 درصد از هزینه‌های دریافتی به شما استرداد می‌شود.

قیمت‌ها

پکیج کامل ویزا

990

دلار

دعوت‌نامه رسمی با مهر Notary کانادا

تکمیل فرم‌

تکمیل مدارک

ارسال مدارک به سفارت

ترانسفر به Vac

واریز وجه سفارت

پیکاپ پاسپورت از آنکارا

راهنمای فارسی زبان

در صورتی که دعوتنامه دارید

650

دلار

تکمیل فرم‌

تکمیل مدارک

ارسال مدارک به سفارت

ترانسفر به Vac

واریز وجه سفارت

پیکاپ پاسپورت از آنکارا

راهنمای فارسی زبان

دعوتنامه

350

دلار

دعوت‌نامه رسمی با مهر Notary کانادا