ویزای شنگن چیست ؟

ویزایی که در مدت مشخص به شما اجازه ورود به 26 کشور عضو این اتحادیه را می دهد، ویزای شنگن انواع مختلفی دارد  که ویزای نوع C یا ویزای توریستی به متقاضی اجازه می دهد که در مدت مشخص در این حوزه اقامت  داشته باشید.

ویزای سینگل یا یک بار ورود :

ویزای SINGLE ENTERY یا یک بار ورود که به متقاضی اجازه یک بار ورود به اتحادیه  اروپا به مدت بین 8 تا 30 روز بسته به تصمیم سفارت را می دهد که استفاده آن برای فرد فارغ از مدت آن یک بار می باشد.

ویزای مولتی یا چند بار ورود :

ویزای مولتی (MULTI ENTERY) که فقط برای متقاضیانی که قبلا ویزای شنگن داشته اند با توجه به تصمیم سفارت صادر می گردد، که به فرد اجازه داه می شود در مدت تعیین شده به دفعات به حوزه شینگن  سفر کند برای بار اول ورود باید از کشور محل صدور باشد ولی برای ورودهای بعدی محدودیتی در ورود ندارد که مدت  زمان اقامت  آن بین 30 الی 90 روز در بازه زمانی 3 ماه الی 2 سال  می باشد.

مراحـل و خدمات اخذ ویزا :

  • 1) تامین وقت سفارت که در روز تامین شده باید متقاضی محل انگشت نگاری حضور داشته برای ارائه مدارک و انگشت نگاری.
  • 2) تکمیل فرم و مدارک مورد نیاز سفارت که باید به زبان انگلیسی ترجمه شود که مدارک آن به شرح ذیل می باشد.
  • 3) حضور در سفارت تمام افراد بالای 14 یال هزینه انگشت نگاری 85 یورو بزرگسال 25 یورو و کودک که پس از آن به مدت 2 الی 3 هفته نتیجه ویزا اعلام می گردد.

ویزای مولتی هلند :

خدمات :

  • 1) تکمیل مدارک و تکمیل فرم های سفارت
  • 2) اخذ وقت انگشت نگاری (هزینه وقت 85 یورو بر عهده مسافر)
  • 3) همراهی نماینده در محل انگشت نگاری

نکات :

  • 1) مدت زمان اخذ وقت انشگ نگاری 2 ماه می باشد.
  • 2) پروسه جواب دهی ویزا 2 الی 3 هفته می باشد.
  • 3) مدت اعتبار ویزا بستگی به مدارک و سابقه سفر متقاضی بین 20 روز الی 6 ماه می باشد.

امتیازات :

  • 1) با توجه به تغییرات شرایط سفارت ها هر روز اخذ ویزا سخت تر می شود این ویزا به شما این اطمینان را می دهد که نگرانی های شما جهت دریافت دوباره ویزا کاهش یابد.
  • 2) بار اول ورود شما از کشور هلند و خروج به دلخواه مسافر.
  • 3) برای دفعات بعدی ورود و خروج به دلخواه مسافر از تمامی کشور های عضو اتحادیه

لیست مدارک سفارت هلند :

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
 2) 2قطعه عکس 4.5×3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد و 70 تا 80 درصد عکس،
چهره فرد باشد (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3) ترجمه شناسنامه
4) ترجمه سند مالکیت
 5)تمکن مالی به زبان انگلیسی با مهر بانک حداقل موجودی 50میلیون به ازای هر نفر
پرینت حساب 3ماه بانک تاریخ صدور پرینت و تمکن نباید بیش از 2هفته از تاریخ وقت سفارت باشد
 6)ترجمه مدارک شغلی:
الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
ب) وکلا: پروانه وکالت
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفرو سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق
د) بازنشسته‌ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ، بیمه
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب /روزنامه رسمی /آخرین تغییرات /مالیات و بیمه پرسنل
ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل
جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.
 7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
 8) ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌ های خانه‌ دار
*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
*حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می‌ باشد.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد 

مـا دوست داریـم که عالی‌ گشت را مشاور سفر خود بدانید، منـتظـر تـمـاس شمـا هستیـم. 09122046276-43635-021

آدرس های اینترنتی :

www.blog.aaligasht.com

www.aaligasht.com

www.instagram.com/aaligasht

www.telegram.me/aaliigasht

آدرس دفتر :

سهروردی شمالی، نرسیده به میدان پالیزی، پلاک 683

021-43635

09122046276